6 toepassingen van super veelzijdige aloë vera crème

Aloe vera gelly is een ongelooflijk product, het is een zeer veelzijdig product dat jou en jouw gezin voor verschillende gelegenheden kunnen gebruiken, vanwege de kwaliteit en zuiverheid van aloe vera creme. Het bevat 100% gestabiliseerde aloë vera, waardoor het totaal anders is dan veel andere vergelijkbare producten.

Hier zijn 6 manieren waarop je aloë vera gelly kunt gebruiken

1. om de lijm van jouw valse wimpers te verwijderen

Breng een beetje aloë vera crème aan op een watje om make-up en vuil te verwijderen na een dag werken, je kunt het ook rechtstreeks op je ogen aanbrengen om de valse wimpers los te maken.

2. Als gezichtsmasker

Aloë vera gelly werkt echt als een gezichtsmasker, na het reinigen van je gezicht, breng het 20 minuten aan en verwijder het vervolgens met warm water. Of je kunt ermee slapen en als je wakker wordt, verwijdert je deze onder de douche.

3. Geweldig voor puistjes

Elke keer dat je een acne-uitbraak hebt, kan je een beetje aanbrengen om de ontsteking te verminderen en de bacteriën die de acne veroorzaken te elimineren. Je kunt het ook aanbrengen bij een vette huid.

4. Na harsen of een huidaandoening

Of het nu gaat om scheren, laserstralen of harsen, aloë vera gelly is uitstekend te gebruiken. De frisse gel zal de geïrriteerde huid altijd onmiddellijk verlichten en het gevoel van irritatie en jeuk helpen verminderen.

5. Geweldig voor een droge huid

Je kunt het gebruiken in plaats van een vochtinbrengende crème, aloë vera gelly wordt 100% door de huid opgenomen en de niet-vette werking zal helpen als je een huid hebt met die neiging.

6. Brandwonden

Brandwonden door blootstelling aan de zon, brandwonden door olie tijdens het koken of door strijken (haar of kleding), aloë vera-gel helpt de huid te regenereren en irritatie te verzachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *