BMW specialist Brabant, expat cars, woont en werkt als expat in Nederland en een auto nodig? Laat je helpen de perfecte auto te vinden.

Luxe auto's kosten gemakkelijk meer dan een gemiddelde sedan of SUV. De kostprijs is het belangrijkste afschrikmiddel en voorkomt dat mensen de beste auto in zijn klasse mee naar huis nemen. Traditioneel werden eigenaren van luxe voertuigen gezien als een exclusieve club van politici, CEO's en vermogende individuen.

Hier zijn de antwoorden op enkele veelgestelde vragen:

Zijn luxe auto's nu betaalbaarder?

Als je 'luxe' zegt, denken mensen automatisch dat het duur is. Hoewel sommige expat cars misschien duurder zijn dan andere, zijn ze onder de juiste omstandigheden zeer haalbaar.

Zelfs premium-opties zoals BMW expat cars zijn nu misschien goedkoper dan je denkt. Met het brede scala aan Europese luxeautomodellen dat op de markt wordt aangeboden en de verschillende beschikbare bank-, lease- en financieringsopties, zijn deze auto's betaalbaarder dan ooit.

Wat krijg je?

Alle luxewagens combineren met succes de volgende kenmerken: de allernieuwste autotechnologie, een strak design en de exclusiviteit die gepaard gaat met een beperkt aantal fietsen van een bepaald model. Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kan verwachten (en genieten!):

  • massage stoelen
  • echt lederen interieurs
  • tv schermen
  • een krachtige maar toch efficiënte motor
  • geavanceerde navigatie aan boord
  • carbon remmen
  • en meer

Is het veiliger?

Met de luxe modellen krijgen ingenieurs een groter budget om mee te spelen, zodat de nieuwste modellen altijd vol zitten met de nieuwste functies. Je krijgt meestal meer airbags, betere remmen, betere hulpmiddelen voor de bestuurder, zoals controle.

Kan ik het als een investering beschouwen?

Tegen de tijd dat het de dealer verlaat, kan de inruilwaarde van een auto met 30% of meer dalen. Auto's worden erg snel afgeschreven. Met dit in gedachten is het moeilijk om ze te definiëren als 'investeringen' in traditionele zin. Maar dit is niet altijd het geval voor alle luxe voertuigen. Maar, zoals BMW specialist Brabant uitlegt, er is een zeer goede markt voor gebruikte luxe voertuigen – en de afschrijving verloopt veel langzamer dan voor een gemiddelde auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *