Snel afvallen met een Latex Waist Trainer

De Latex Waist Trainer is de laatste jaren enorm populair geworden. Volgens de regels van tailletraining moet het worden gedragen tijdens het sporten om geleidelijk de diameter van je taille te verkleinen (hoewel sommige beroemdheden het verbergen onder hun rode loper en streetstyle-outfits).

Maar je moet wel rekening houden met een aantal belangrijke aspecten. De eerste is dat de waist trainer slechts een supplement is dat de voordelen van het volgen van een gezond dieet en het doen van lichaamsbeweging vergroot. Vergeet de gouden regel voor een perfect lichaam niet: 70% dieet, 30% lichaamsbeweging. Dus miracle waist trainers zullen het niet alleen bereiken.

Je taille wordt niet alleen verkleind door een waist trainer aan te doen, maar door goed te eten en metabolische en intervaltraining te doen, samen met specifiek werk aan de buik en taille. Bovendien vergemakkelijkt het gebruik ervan niet het verlies van vet maar van lichaamswater door de temperatuur te verhogen en het lichaam meer te laten zweten. Na het drinken van water krijg je gemakkelijk vocht terug en het heeft geen enkele invloed op het gewichtsverlies.

Verschillende soorten, hetzelfde doel

Het verminderen van hun taille is wat veel meisjes en vrouwen willen, wanneer ze willen afvallen. Maar er zijn verschillende modellen om dit te bereiken. Het belangrijkste is dat ze een binnenvoering hebben.

Underbust waist trainer met spiraalvormige stalen onderlaag

Er zijn brokaten, satijn en zelfs denim. Ze verminderen de taille tot 15 centimeter door de grote compressie die ze uitoefenen.

Vormgevende gordel van latex

Dit is het populairst bij stalen veren en wordt bevestigd met beugels aan de voorkant waardoor verschillende aanpassingen mogelijk zijn. Gewoon aantrekken vermindert je taille met 5 centimeter en er zijn veel kleuren.

Xtreme aandrijfriem

Deze waist trainer wordt geleverd met een lichtere compressie, het elastische type, en kan gebruikt worden als waist reducer maar niet voor tijdens sporten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *