Wat te doen met oude pallets

Pallets worden vaak gebruikt in de bouw, maar tegenwoordig ook voor steeds meer andere doeleinden. Zo kan je van pallets een bed maken, een bank of bijvoorbeeld een plantenhanger. Op internet kan je enorm veel leuke voorbeelden vinden. Heb jij nog oude pallets en wil je inspiratie opdoen voor wat je er mee kan doen? Lees dan verder in dit blog

Een bed maken

Je kan van pallets een heel leuk en hip bed maken. Zo gebruik je de pallets als je bed frame en kan je op de pallets je een of tweepersoonsmatras leggen. Je kan pallets kopen in allerlei maten en dus kan je zo zelf bepalen hoe groot je bed moet worden. Als er geen geschikte maat voor je bij zit kan je altijd een grotere maat kopen en de pallets zelf bewerken. Zo maak je je pallet bed helemaal eigen. Je kan tussen de pallets ook allerlei spullen kwijt, zo kan je je schoenen er in zetten of je boeken. Je kan de pallets precies dezelfde maat als je matras afsnijden of je kan de randen gebruiken als een soort nachtkastje.

Andere dingen voor in huis

Zoals al genoemd kan je met pallets ook andere leuke meubels maken. Zo kan je er een bank van maken, waar je kussens op kan leggen om de bank comfortabel te maken. Je kan er planten aan hangen, je kan er een lage tafel voor in de tuin van maken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor inspiratie kan je altijd even op Pinterest kijken.

Je pallets verkopen

Je kan je pallets verkopen. Omdat pallets steeds populairder worden zijn er genoeg mensen die je er wat geld voor willen geven. Je kan alle verschillende soorten pallets wel kwijt. Ook als je pallets in een gebruikte staat zijn kan je je pallets nog verkopen. Wil je dus niks met je pallets doen, gooi ze dan dus niet weg maar verkoop ze aan iemand die er nog wat aan heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *